Nog steeds geen koffer?
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
17 Juli 2007 | Nieuw Zeeland, Winton
Omdat ze hier Windows 95 hebben loopt hij vast als ik nog meer ga typen dus ik laat snel weer wat van me horen.
Liefs, Wieteke.
Oja, en dankjewel voor alle lieve smsjes en mailtjes ! Smsjes ontvang ik hier gewoon so keep on going. :D
16 Juli 2007 - 22:56
Nynke (Skundi):
Hee Meis, sterkte met Mark. Dan baal je idd wel dat je zover weg zit. En ook balen van die koffer zeg! Hoe vind je het tot nu toe in nieuw zeeland? En beetje leuk geshopt? Ben benieuwt hoe je je eerste schooldag gaat vinden!
xxx Nynke -
16 Juli 2007 - 23:43
San-Markos:
heey maatje :) das echt balen van je koffer:O hoop echt dat je of m nog trg krijgt of dat je een hele hoop geld krijgt dat je dan als je nog een hele boel daarvan over hebt een beetje kan over maken naar mijn rekening (A)haha je hebt btw wel een pakket gekozen wat echt een eitje is ofniet ? XD (behalve bio dan) hoop dat je een beetje kleren kon vinden daaro:P hehe en niet in apenpakkies hoeft te lopen :Phihi zoals je schooloutfitj(waar ik wel een fotow van zou willen btw, heb ik ook nog wat te lachen XD^^). Ja Wieteke (H) dat lijkt me echt wat voor jou XD schapenhoeder:) weetj gelijk wat je wilt worden ofniet :)? je nieuwe droombaan (H), echt kut dat Mark dan nu toch is overleden en dat je dan hier zit, (K)gecondoleerd:)(K) nu is der nog maar 1 markje over :( (dat ben ik) ik weet niet of et nog een beetje een aardig verhaaltje is, ik ben benieuwd wat jij nu aant doen bent, ik ben mijn tanden aant poetsen toen zag ik plots dat jij iets op je blog had gezet dus moest ik toch nog ff een verhaaltje typen (H) ik wordt al een beetje moe(tis kwart voor 2) dus ga maar is naar bed. ik hoop dat je mijn verhaaltje op je blog wil zetten anders ga ik dit mooie verhaal echt niet helemaal weer overnieuw typen. Ik hoop dat je eerste schooldag een beetje mee gaat vallen, kutj :O jij hebt echt weinig vakantie gehad:O
Veel Plezier Daaro! (K)dikke zoenen(K)
(Ben toch maar weer de eerste (H)) -
16 Juli 2007 - 23:45
ow heh ik bedoel de 2e :) en nu dus ook de 3e :+
dikke nachtzoen... wat bij jou dus een overdag zoen wordt. maar dat maakt me geen flikker uit :) (K) -
17 Juli 2007 - 06:12
Nienke:
Ow wat kut dat Mark is overleden. Hopelijk vind je toch een beetje troost daar, maar ik begrijp goed dat je liever even thuis zou willen zijn!
Ik hoop dat je je koffer snel terugkrijgt, en anders inderdaad maar een schadevergoeding vragen. Dit moet je moet zomaar laten gebeuren hoor!
Succes op je eerste schooldag. (pretpakket? met economie? :O)
Kusjes! -
17 Juli 2007 - 06:23
Hilbert:
hey dat het nu net gebeuren moet met mark nu jij daar zit veel sterkte ermee en mooi kloten van je koffer veel plzier op school ik wil je wel eens zien in zo,n apepakkie
groetjes van mij -
17 Juli 2007 - 07:55
Kaylee:
Heeej Meis
Echt lullig van dei koffer, Sterkte met Mark, ik hoorde het van me zus, die had hem zien liggen.
Maar is het daar verder gezellig dan,
KusJj Kaylee -
17 Juli 2007 - 07:56
Inge:
Hee Wieteke!
wat kut van Mark zeg, heel veel sterkte ermee.. en hoop voor je dat je snel je koffer terug krijgt!
xx Inge -
17 Juli 2007 - 08:55
Maaike:
Hee Zussie,
Dat ze sowieso nog internet op Windows 95 hebben, haha. Msn loopt vast meteen vast?! Arme jij..
Hoe heb je schapen gevangen? Er achteraan gehupst of op een paard?
Julia (Inval-dooos :D) zei dat die nieuw-zeelanders zo stom zijn dat ze toen zij in nz was niet eens geloofden dat Nederland bestond, of ze hadden er nog nooit van gehoord. En nu ga jij over Nederland op school vertellen, succes ;)
xx en liefs (ook van de rest hier; Skolli, Joepie, San Markos (inmiddels Skrufy genoemd), Plurk en jouw stomme kippen)
17 Juli 2007 - 09:40
Anniek:
Heeey meisje!
Aaah wat zielig van Mark!Vind ik ook beetje moeilijk om daar wat over te zeggen! Ik weet nog wel toen ik bij jou kwam rijden, dat lieve paard! Ik weet zeker dat je het allemaal wel redt, en ik hoop dat je de school allemaal een beetje leuk gaat vinden! Ik had jou trouwens wel achter die schapen aan willen zien lopen!
Nou meisje heeel veel sterkte en ook nog heeel veel plezier en ik houd je in de gaten!
Kussjes en liefs! -
17 Juli 2007 - 09:52
Femke:
En nu is het daar avond, hihi. Echt apart, omgekeerde wereld. Ik zou er niet aan kunnen wennen de eerste week, heel je ritme omver. Brrr. Ik hoorde het al van mark van Juul. Best wel klote dat je nu net daar bent. Maar das gewoon even niet anders hoe moeilijk het ook is.
Wat een slome trienen daar op dat vliegveld zeg, nog steeds geen koffer, hoe is het mogelijk! Schadevergoeding eisen is inderdaad wel op zn plek hier. Ben benieuwd naar je uniform, kun je echt niet even een foto maken? *kijkt lief.
Nou, welterusten straks Wietje! Ik mag de middag nog doorstaan hierzo. (Hadden gister gifgroene lucht en overstroming, be happy that you're not here. :P )
LIEFS! XXX -
17 Juli 2007 - 09:53
Hilde:
Heey meiszie,,
Wat kl*te van je koffer, je paardje ook nog overleden.. **snik.. Gelukkug is verder alles goed. Veel plezier op school, morgen,,
Dikke kusz Hilde -
17 Juli 2007 - 10:25
Lilian (Lilianr):
Hoi Wieteke!
Nog steeds geen koffer?! Tjeetje, echt balen.
En... Mark overleden?! Heel erg veel sterkte, dan voel je je daar echt alleen en dan zover weg... *troost.
gr. Lilian! -
17 Juli 2007 - 10:30
Jeanet:
hoi hoi, maaike vertelde me gister dat mark was overleden, echt heel vervelend :( sterkte ermee meis!
ik geloof wel trouwens dat je het daar getroffen hebt hoor, met zo'n uniform en ook nog achter de schapen aan hupsen, ja lijkt me echt super sexy whaha zou nog bijna jaloers worden;)..
heel veel plezier op school en succes dr mee (maar dat komt vast wel goed denk ik;)) kun je daar trouwens ook paardrijden? ja vroeg ik me af haha
doei doei xxxx -
17 Juli 2007 - 11:02
Dido:
Ag meisje :( Ben je dr net en dan zulk rotnieuws. Ik kan me heel goed voorstellen dat je je nu even alleen voelt. Maar ik weet ook wel bijna zeker dat het weer goed komt (aangezien ik je wel een heel klein beetje ken of niet? ;) )
Verder van je koffer, ook errug irritant. Mijn moeder was haar koffer ook een week kwijt toen ze terug kwam van vakantie. Alleen kwam zij thuis en had ze daar ook nog wat liggen.
Verder wil ik wel een foto van jou in uniform natuurlijk! haha. En een filmpje van jou achter de schapen aan wil ik ook wel eens zien :')
Heb je al mooie foto's gemaakt met je camera?
Nou meis, zet hem op en heel veel succes morgen op school!
Liefs Died -
17 Juli 2007 - 11:08
Elles:
Heeey,
Sterkte met je paard! :(
Heb je je koffer niet gewoon thuis laten liggen? :P Hahaha. Hoop voor je dat-ie snel komt, lijkt me ook wel handig, anders moet je de hele tijd nieuwe kleren kopen (wat opzich nog niet eens zo héél erg is).
Heeel veel plezier op je eerste schooldag!!
Kus Elles
P.S. Zijn daar leuke jongens dan? :O -
17 Juli 2007 - 13:14
Rik:
Hey Wieteke.
hopen dat je koffers snel bovenkomen maar laat de pret niet bederven. sterkte met je paard idd. Dat zijn de minder leuke kanten van ver weg zijn. *dikke knuffel* veel plezier nog daar, ik sms nog wel es =)
X Rik -
17 Juli 2007 - 13:30
Chantal :
hey meid.
oooh zwaar klote van je paard sterkte er mee he.
maar jah wel klote dat je nog steeds geen koffers hebt maar heb je daar wel leuk geshopt dan???? maar wel leuk dat je mee na skool ging en dingen over nederland ging vertellen.
kuszies chantal -
17 Juli 2007 - 15:14
Heh wat ? :O
Maaike 17 Jul 2007 10:55 uur:San Markos (inmiddels Skrufy genoemd)?!?!?
Maar dat was niet de bedoeling :'(:O!
(K)kusj -
17 Juli 2007 - 17:25
Maureen:
heey wiet,
sterkte met Mark. Egt jammer.
Oowk balen van je koffer. En lijkt de sgool een beetje leuk? Nog veel gekocht?
Nou nog succes daar he ;)
xxx Maureen -
17 Juli 2007 - 18:07
Melissa:
Daaag Wietje :D
Wat vervelend zeg van je koffer.
Hopen dat je hem toch nog terug krijgt.
En wat vervelend zeg dat Mark is overleden.. Sterkte meisie, je kan me altijd bellen of sms-en he !!
& als je terug ben zal ik wel een mooi filmpje maken over Mark !!
Meisje ik hoop dat je het naar je zin hebt daar & veel plezier nog veel liefs Melisje (a)
18 Juli 2007 - 06:20
Wieteke:
Dankjulliewel.. ik heb mn koffer inmiddels. - Net 2 minuten -
LSDmatties ; Jullie brief hangt boven mn bed !
Nu moet ik even snel eten.. laat snel weer wat van me horen. Denk ik.
Liefs. -
18 Juli 2007 - 07:52
Maartje:
Wiett!
Wat fijn dat je je koffer hebt! Eindelijk je eigen spullen weer, lijkt me niks om zonder te zitten.
Wat erg dat Mark is overleden, sterkte meis. Op zo'n moment is het inderdaad vervelend dat je niet thuis bent...
Ik ben wel heel benieuwd naar je school! En ook naar hoe de andere kinders reageren als jij wat vertelt over Nederland :D
Daaag! xxx Maartje -
20 Juli 2007 - 12:19
Maaike <3:
Wieteke! Ik ben serieus blij dat je koffer er weer is..mama en ik begonnen steeds meer te bedenken wat je allemaal niet had ("Ohh ja! Ze heeft haar hawai-zwembroek natuurlijk nu ook niet! He wat vervelend!")
Verder heb ik al 3 dagen bessen geplukt en al 41 euro verdiend :D Echt tof, maar wel jammer dat je zo vroeg moet opstaan :O
Joni en ik zijn de Hoe-overleven-we-zonder-wieteke-maatjes haha!
Wij gaan zondag op vakantie (waarheen? Dat is de eerste vraag van mijn geweldige quiz! hahaha) En Lisa en ik hebben geholpen met hooien en trekker gereden, Teminste, ik een klein stukje en Lisa het grootste stuk en verder hebben we hooi gestapeld. Best wel leuk eigenlijk :D
Lisa had ook aan een ijsblokje van -28 (kwam net uit de vriezer) gelikt en dr tong zat vast! Dus ik snel een oplossing bedenken, de fohn gepakt. Maar er bleven allemaal van die puntjes van je tong (weetjewel) zitten en het bloedde helemaal :O Echt zo goor, maar Lisa heeft dr lesje weer geleerd! :)
Heb je al leuke hete wilde hengsten (Jongens he, niet de paarden) gezien daar?
Nu weet ik niks meer en moet van mama de caravan helpen inpakken en mn jas ophangen (waar je je al niet meebezig kan houden)
Lieferdeliefst, Maaike
P.S Heb je eigenlijk een grote slaapkamer waar je lekker veel rotzooi kan maken? Is Rose streng? Vast niet, 'cause she loves you so much :D -
20 Juli 2007 - 15:21
Biefstuk:
Wietekeeeeeee gek wijffie! Biefstuk!
Ik heb je post ontvangen! Wat onwijs lief. :+:
Wat erg dat Mark het loodje heeft gelegd. Toen hij de vorige keer een koliek-aanval kreeg en weer opstond, heeft 'ie voor jou nog een paar dagen doorgeknokt. Ik ben er van overtuigd.
Morgen gaat je lensdop op de bus. Uitgebreide pakket komt later.
Ik zie dat je mijn mail wel hebt ontvangen? Nja, ik heb die van jou dus niet gekregen. Ja, wel iets terug gekregen, maar de pagina blijft wit. B-) * Baalt zich dood.
Zoals je wel ziet, ben ik inmiddels heel terug van vakantie. Was érrug leuk! :D
Fijn dat je ons zo op de hoogte houdt met verslagjes! Ik denk aan je meid!
Heel veel liefs van hier thuis!
Hele dikke knuffel, je enige echte Biefstuk-mattie! -
20 Juli 2007 - 15:43
Jonii:
Wieteke!
wat een zure tijden voor jou! Gecondoleerd met mark.. best raar allemaal.
Nouja, ik heb je mailtjes gestuurd, weetniet of die goed overgekomen waren, want kreeg een leeg mailtje terug, later weer.. maakt ook allemaal niet uit:)
Hoop dat je het er verder erg naar je zin krijgt!
Kuss,
Joni -
21 Juli 2007 - 21:24
Miranda:
Heey wieke, gecondoleert met mark he.. ik had het al gehoord.. vond het heel erg voor je..
en kutjes dat je nog steeds je koffer niet hebt :S wat stom..
Ik denk aan je en mis je wel hoor :)..
Ik hoop dat je uniform toch nog een beetje normaal is :P.. Laat snel weer van je horen he ;).. kuss Miranda :D -
22 Juli 2007 - 20:35
Madelon:
Chickaaaa!!
Hoe is het nu met je? Ik had je nog gemaild, maar ik weet niet of dat wel aankomt..
Ik had gister je moeder en zusje nog ff gesproken, die kwamen rechtstreeks van de c1000 :P dus die hebben ons even bijgepraat, en volgens hun vermaakte je je wel :D
Heb je alle schaapjes al een knuffel van me gegeven? haha, arme meid.
Maar heb je je al opgegeven voor Wimbledon? :D
Ik hoop voor je dat het snel zomer wordt daar, dan is het in huis iig. wat warmer, en hoef je je jas niet meer aan te doen als je ff naar de wc wilt :P
Ik hoop snel wat van je te horen, maar dat komt welgood volgens mij!
Kusjeeee Madelon
LoveYah..