Eindelijk in Nieeuw Zeeland
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
14 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Dus het gaat hier helemaal goedkomen, in een tweepersoons bed met electrische deken. Het is hier een rare gewoonte om alleen de kamer te verwarmen en het was dus vannacht op mijn kamer 9 graden. Het vroor buiten 8 graden. Dus als je naar de WC gaat oid doe je gewoon je jas aan.. :+
Ik moet eten nu, terwijl jullie allemaal liggen te slapen.
Liefs, Wieteke-Biefstuk-Sticky-Wietje
14 Juli 2007 - 06:50
Hilbert:
dat is mooi dat je veilig aangekomen bent kun nu beginnen te genieten daar groetjes Hilbert -
14 Juli 2007 - 06:52
Jeanet:
zo shit joh, door dat gegoogel ben ik nu jaloers, wat mooi zeg!:P nou je heb het getroffen met je uitzicht haha. ja laten we het over de temperatuur dan maar niet hebben want dat is een stuk minder aantrekkelijk, maaaaar je word er wel sterk van!;) nou heel erg veel plezier!en ben benieuwt naar je andere verhalen haha
doei doei xxxxxx -
14 Juli 2007 - 08:29
Elles:
Pfieuw, je bent er. Dat was me volgens mij het ritje wel. xD
Alleen van die koffers is niet zo best.. laten we maar hopen dat je ze terugkrijgt he!
Aah, je moest gewoon 3 uur in Thailand wachten. :O Ik moet echt nog een keer naar Thailand.. daar wil ik echt sowieso 1 keer in m'n leven heen. *Jaloers*. :P
Meis, ik wacht op je volgende verhaaltjes!!
Kus Elles -
14 Juli 2007 - 08:35
Dido:
Heeej stickie :)
Wat balen van je koffers!
Voel je je al een beetje 'thuis'?
En die kou... oef... het begint hier net op te warmen naar 27 graden (Heus niet om je jaloers te maken :P )
Je landkaartje klopt alleen niet helemaal, maar dat komt vast nog wel.
Nou go kick asses jij!
Liefs Died(o) -
14 Juli 2007 - 08:37
Anniek:
Heeeey Wieteke! Aahh nou lekker begin, maar het klinkt wel heel leuk allemaal! Weetje nou ook al wanneer je je bagage allemaal terugkrijgt? Ik zal ook eens even gaan rondspeuren op Google, en kijke waar jij allemaal uithangt!
Ik ga t helemaal bijhouden!
Veel liefs! -
14 Juli 2007 - 09:29
Fem:
Heee Wieteke!
Leuk verhaal, en vliegtuigen (en dan vooral de lui die er werken) zijn niet altijd even snugger en koffers raken dus inderdaad altijd verloren. Hihi. Hopen dat hij snel naar je toe komt. Je zal de inhoud wel missen! - Niets voor mij trouwens, het idee dat iemand zo bij jouw spullen kan komen in die koffer. -
Verder inderdaad een prachtig uitzicht! Je hebt het getroffen. Alleen de temperatuur valt me nogal tegen, hahaha. Maargoed dat je een electrische deken hebt!
Liefs,
Fem -
14 Juli 2007 - 10:12
Rik:
Veel plezier met je jas op de WC. haha ken het verwarmen van enkel de kamer ik heb ik ons vorige huis ook geslapen in een ruimte met -10. en dan zonder elek. deken. hoop dat je er een leuke tijd hebt en je je koffers snel hebt. tennis-ze haha.
Dikke kus, Rik -
14 Juli 2007 - 10:19
San-Markos:
heey :D sniet zo mooi allemaal met je vliegtuig, maare Bangkok,,, das toch n stukkie te ver??? :P noueuh maar hoop wel dat je je koffers trg krijgt, anders ist ook een beetje lullig heh, 10 maanden zonder je spulletjes :P wel relexd dat 2 persoons bed ^^ heey maar ik maak der maar weer us een einde aan,, (mijn berichtje bedoel ik) ik ga maar zo zwemmen tis echt lekker weer joh :O ^^ wel 3 keer zo warm als bij jou snachts ^^ hehe
(K)dikke nachtzoen(K) ennne slaap lekker :), vind je trouwens niet dat ik vroeg uit bed ben ^^ was der om 12 uur al uit :O! (K) -
14 Juli 2007 - 11:47
Nynke:
Heb ook ff gegooglet, echt super mooi uitzicht over Queenstown! Ik hoop dat je je koffers onderhand al heb gekregen! Balen zeg :'(
xx Nynke
(Skundi) -
14 Juli 2007 - 12:16
Maartje:
Wietjee!
Wat fijn dat je er nu bent! Zo te horen is het echt heel mooi daar, ik ga zometeen eens googlen op Queenstown!
Balen dat je je bagage nog niet hebt, lijkt me nogal onhandig. Hopelijk komt je koffer vanmiddag.
In ieder geval nog heel veel plezier daar :D
xxx Maartje
14 Juli 2007 - 13:44
Madelon:
Pfff.. gelukkig dat je veilig bent aangekomen :D ik kreeg ook maar geen reactie terug :O
Meid, je gaat het nog druk krijgen met al die schapen joh :P
Veel plezier daar!
Een 'warme' knuffel,,
Madelon -
14 Juli 2007 - 14:15
Melissa:
Oh meisje super dat je veilig aan bent gekomen !! Leuk om wat van je te lezen/horen =P Nou geniet er maar lekker van en doe wel voorzichtig he dame !!
Kusje hou van je xx Melissa -
14 Juli 2007 - 16:24
Hilde:
Heey, Fijn dat je goed aangekomen bent.. Nu nog ff wachten op de koffers hahaha,, Leuk verhaaltje,
Kus Hilde -
14 Juli 2007 - 16:37
Richard:
Tering. Wat mooi daar. Ik kom binnenkort op de fiets wel ff langs bakkie koffie halen.. Wel jammer van je koffers enzo maar die komen wel toch..?
heel veel plezier daarzo dikke kus -
14 Juli 2007 - 19:35
Maaike:
Heey Zus!
Lekker van je koffer hee :O Majaa hij komt wel weer terug! (toch...?) Hier gaat alles goed hoor, Lisanne is er nu dus we zitten alsnog met zn vieren aan tafel.
Is die Cherlyn een beetje goed als inval-doos? Julia is een hele goeie hoor ;)
xx en liefs
Maaike -
14 Juli 2007 - 20:06
Inge:
Heej mop!!! ik hoop dat je je koffer al weer hebt gevonden...das wel lastig opsich :P
Ik hoop ook echt voor je dat je het naar je zin hebt daar, want anders heb je 10 maanden lang een probleem.
Maar heb je een aardig gast gezin?? met kinderen van jou leefdtijd oid...dat zou wel leuk zijn..
Wanneer moet je daar eigenlijk beginnen met school?? eerder als ons al..want je bent wel vroeg weggegaan..of was dat om eerst de mensen een beetje te leren kennen..
Nou meis...ik wens je heel veel plezier daar en kijk uit naar je komende berichten (de volgende tien maanden :O)
Dikke zoen,
Hvj,
Inge
ps hebben ze daar wel banaantjes??? -
15 Juli 2007 - 08:43
Janine:
Hé, gelukkig ben je er! Die koffers komen heus wel, en anders heb je een goeie reden om een leuke nieuwzeelandse gardarobe aan te schaffen, toch? Ik ben benieuwd naar je ervaringen, en vooral naar foto's. Ik ga je nog even jaloers maken: we hebben zaterdag weer een buitenrit gemaakt, weer op een mooie Fries (Ivo), en het was weer heerlijk weer! Flauw hè? Maar je gaat ons ongetwijfeld terug pakken als jij straks bij heerlijke temperaturen als een volleerd cowgirl (of sheepgirl) de schapen bijeen gaat drijven!:-))
Groet,
Janine -
15 Juli 2007 - 16:48
Suzanne:
Heey meis,
Heel mooi dat je heelhuids bent aangekomen!
En een erg leuk verhaal.
Nou ipv onze paardenserie kun je je fantasie gebruiken voor een schapenserie xP
Hahaha, Nou een goede tijd meis!
HvJouw (K) Suzanne -
16 Juli 2007 - 06:44
Miranda:
Ben heus niet jaloers! puh -
16 Juli 2007 - 08:43
Chantal:
hey meid,
fijn dat je goed bent aangekome maar dat met die koffers is wel weer wat minder.
hopelijk heb je wel snel je spullen weer. heb je leuke gezin daar ??? nou meid ik moet gaan werken, ik spreek of hoor hopelijk snel weer iets van je.
kuszies hvjou zussie -
16 Juli 2007 - 16:08
Manon:
Heeej Wieteke,
Heel veel plezier daar.
Hoop voor je dat het nog wat warmer wort:P haha.
Xjes Manon
16 Juli 2007 - 19:33
Miranda:
Wieke, leuk dat je bent aangekomen.. Nu begint het pas.. hahaa het is nu bij jou ochtend als het goed is.. uhm.. half 10 's ochtend? zoiets..? Hahaha we missen je wel hoor! Ik vooral.. heb nog steeds de neiging om te zeggen, goh misschien wil wieteke wel mee naar de paarden.. hahaha!...
Ik wens je alsvast veel plezier en gelukjes daar! En je hoort nog van mij ;) en wij van jou natuurlijk!
Kusssss + Groetjes Miranda :D