Van alles..
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
24 Juli 2007 | Nieuw Zeeland, Winton
Mn koffer is weer terug, al een weekje.
School wordt steeds leuker, je bent verplicht een sport te kiezen. Dus ik dacht, ik ga hockey doen. Komt er een jongen die ik niet eens kende aangelopen en die had direct maar geregeld dat ik in het schoolteam zat. :+ We hebben dus nu elke woensdag een wedstrijd tegen een andere school. - Sorry Madelon, ik werk eraan. :D -
Voor de rest gaat alles hier goed eigenlijk. Oja, iemand werd wel voor 2 dagen geschorst omdat ze oorbellen in had. :+
Dankjulliewel voor al die lieve mailtjes en alles. (L)
Ik laat wel weer is wat van me horen over een weekje ofzo, want die computer is echt erg. :=
Liefs, Wietekee
24 Juli 2007 - 09:04
Rik:
Haha jij met je computer.
Dus actief aan het hockeyen, wel winnen he. ;-) En mooi dat je koffer terug is. hele opluchting zeker.
Veel plezier nog daar.
X Rik -
24 Juli 2007 - 09:04
Biefstuk Natuurlijk!:
Oorbellen indoen jij! Heb je lekker ff vrij, haha. :D
Ik ben écht zó blij voor je dat je het daar naar je zin hebt.
Hockey met een stokkie. Hup Wieteke Wit, geef die bal een pats. Sexy in een kort rokje? Geweldig. :D
Is 't niet erg koud op school met je uniform, want daar had ik in NZ zo'n last van. Ik was helemaal blauw van de kou daar. :=
Pakketje is nog steeds under construction!
Ik bel je deze week, want heb veel te vertellen!
Heel veel liefs en een dikke knuffel, je biefstuk. -
24 Juli 2007 - 09:13
Allerliefste Sloerie:
Heeeee lieve Wietje !!
Ik ben net terug van Rhodos! Waar het echt ontzettend lekker weer was!
Voordat ik weg ging kon je niet meer bereiken via bokt,msn en sms. Maar volgens mij was mn afscheids bericht wel goed aangekomen. Heb aan je gedacht vanuit het zonnige Rhodos!
Lekker dat je koffer uiteindelijk wel is aangekomen. En als ik het zo hoor vermaak jij, je daar prima!
Lekker dat het zo koud is daar!
Hier regent het constant, ook niet alles!
Wat verschrikkelijk dat Mark is overleden, heel veel sterkte meis, ik denk aan je!
Zitten er ook lekkere kerols daar in NZ ?
Je schoolpakket klinkt best leuk!
En hockey lijkt me ook wel leuk.
Nou, heel veel plezier daar nog lekker wijf. Mis die gestoorde gesprekken met jou wel hoor!
XXXX Je sloerie -
24 Juli 2007 - 09:21
Nienke (nichtjeeee):
Heeey wieteke!!
Gelukkig dat je je koffer weer terug heb en dat je het naar je zin hebt daar.
wel streng zeg van die oorbellen! maarja niks aan te doen.
heel veel plezier en suc6 met alles!
xXx Nienke -
24 Juli 2007 - 10:03
Nienke:
Hooi Wieteke.
Wat vreemd dat er gewoon mensen worden geschorst als ze oorbellen dragen! Raarrr.
Leuk dat je wel kunt hockeyen daar! Veel succes met de wedstrijden enzo. En gelukkig is je koffer nu wel aangekomen, zeg.
Ook vanuit Amsterdam wordt er aan je gedacht hoor. ;)
Kus,
Nienke -
24 Juli 2007 - 10:03
Femke:
Wat een stomme computer daar zeg. Jammer dat je nu maar 1 keer in de week iets laat horen. :+ Maar hoor nog wel eens wat via Juul. Ook fijn dat je tas er is. Enne hockey, haha. Heel veel succes daarmee/in. :D -
24 Juli 2007 - 10:15
Hilde:
Heeyy!!
Wat fijn voor je dat je computer erg snel werkt :-),, Hockey, doet me aan onze sportdag denken, ging ook goed.. Hahaha..
Gelukkug je koffer nog terug! Veel plezier,,
Dikke zoen, Hilde (L) -
24 Juli 2007 - 12:57
Jeanet:
heeey
nu word je natuurlijk zo'n hockey trutje in een kort rokje achter die bal aanhuppelt, of zon plat ding weet ik veel wat je gebruikt om te hockyen whaha,leuk joh! wel je best doen he ;)
succes en veel plezier met alles:P
doei doei xxxxx -
24 Juli 2007 - 17:13
Maartje:
Wietttt!
Haha, Wieteke goes hockey :D Hockey is best leuk volgens mij, en jij zit gelijk maar in het schoolteam dus. Goed geregeld!
HAHA twee dagen geschorst worden omdat je oorbellen in hebt? Extreemm! Je zou natuurlijk inderdaad oorbellen in kunnen doen, heb je lekker vrij. Ik denk alleen niet dat dat een goed begin van je Nieuw Zeelandse schoolcarriere is :P
Spreek je snel weer!
Liefs, Maartje -
25 Juli 2007 - 09:11
Miranda:
terecht dat iemand wordt geschorst voor het dragen van oorbellen. aanstootgevend toch! hihihiihihi als je dus langer weg wilt blijven moet je ergens anders een piercing laten zetten. hahaha wel waar ze 'm kunnen zien natuurlijk hihihihii groetjes en ik hoop niet dat ik je op ideeeeeeen heb gebracht -
08 Augustus 2007 - 18:51
Melissa:
Daag Wietje
Hier weer even een berichtje van mij.
Ik ben gisteren terug gekomen uit Turkije dus dacht ik laat ik eens weer wat van me laten horen.
Veel plezier nog daar he en ik blijf het zeggen doe voorzichtig =$ -
11 Augustus 2007 - 16:13
Elles:
GO WIETEKE! Hockey rules! Hahaha, waar sta je? Of verschilt dat? Echt lachen, je hebt de goede keus gemaakt. ;)
Doeeei!(K)
P.S. Onze vakantie was super! ( Van Inge en Elles)