Wieteke becomes a Kiwi. - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van Wieteke Wit - WaarBenJij.nu Wieteke becomes a Kiwi. - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van Wieteke Wit - WaarBenJij.nu

Wieteke becomes a Kiwi.

Blijf op de hoogte en volg Wieteke

06 Augustus 2007 | Nieuw Zeeland, Winton

Hee. :)

Hier gaat nog steeds alles goed. 500 schapen alleen naar een ander weiland gebracht, leren rijden op een 4wieler en gehockeyd.

Gister heel lang met Maaike en mn ouders gebeld, en die hebben me weer bijgepraat. Bij deze ook een eer mn favoriete ex-klasgenoot voor de geweldige mail. Thanks ! ;)

22 september ga ik op vakantie ! 11 dagen rond het Zuidereiland met alle andere mensen van STS. Hoop maar dat het een beetje mooi weer wordt.

Nou hadden we gisteren een wedstrijd maar die werd op het laatste moment afgelast omdat het andere team niet genoeg spelers had..

Ik kan echt goed met mn hostmoeder vader en zusje. :) Altijd gezellig, en doen er alles aan om overal naar toe te gaan. Vorig weekend zijn we naar Te Anau geweest, en als er genoeg sneeuw ligt gaan we dit weekend snowboarden. :)

School is nog steeds erg makkelijk. Haha, vandaag gingen we met aardkrijskunde het verschil tussen nationaal regionaal en wereldwijd onderzoeken. Daar doen we al 2 lessen over..

Groetjes van Rob Rose en Cheralyn

en liefs van Wieteke. :)

• 06 Augustus 2007 - 21:28

Anniek:

Aaaaah ik vind t zo leuk dat je het nu zo leuk hebt!!
    Fijn dat je het zo leuk hebt en gaaf je op vakantie gaat!

Liefs!

• 06 Augustus 2007 - 21:41

Miguel:

WHOEHOE Je Favoriete ex klasgenoot(h)

• 06 Augustus 2007 - 21:42

Wieteke.:

Anniek ! Mijn ginieputmaat !

Dankjewel voor je berichtje, hoe is het met Wanda? Liefs!

• 07 Augustus 2007 - 09:25

Maaike:

Hee

Ik heb je net weer een mail gestuurd, dus die moet je maar even lezen.
    Ik ga even kijken of ik het liedje kan vinden op Limewire.

Daagh zus!
    Lieferdeliefs

• 07 Augustus 2007 - 09:57

Hilde:

Heeyyy,,

Wat leuk dat je op vakantie gaat, ben je al vriendjes geworden met de schaapjes offe?? Hihi.. Veel plezier,

Kus, Hilde

• 07 Augustus 2007 - 10:53

Hilbert:

hoi mooi dat het goed gaat mis je het hier al een beetje groetjtes van mij

• 07 Augustus 2007 - 11:40

Chantal:

hey meid,

leuk dat je het er zo leuk hebt en ook natuurlijk dat je veel andere dinge leert nu:P
    en ging het een beetje de schappies overbrenge???

kuszies hvjou

• 07 Augustus 2007 - 12:59

Jacqueline:

Hoi Wieteke,

heerlijk om te lezen dat het zo goed gaat met je. Wt ben je toch ook een zondagskind he! Ik hoorde van Oma dat je er zelfs een eigen paard krijgt?! Wil je straks nog wel weer naar huis of blijf je daar maar? Nou, have fun met snowboarden en alle andere leuke dingen.

Liefs uit Gasteren!

• 07 Augustus 2007 - 17:17

San-Markos:

aah das flex

• 09 Augustus 2007 - 18:33

Miranda:

Heey wieteke, leuk om te horen dat je het zo goed hebt :) had je mijn smsjes nog gekregen? Wel foto's maken he! Van al het moois wat daar is natuurlijk, want ik wil alles weten hoor.. hahah
    Mis je nog wel hoor ;) ben blij dat ik je af en toe nog eens kan.. uhm.. zien? horen.. nou ja.. lezen.. hahh..
    Hier is verder ook alles wel goed :) In havt. en omgeving.. Ben trouwens gevallen met de scooter.. tsja denk doe jou eventjes na bij de kluif ;)..
    Maandag op vakantie :) Nou ja.. ik hoop dat je nu weer een beetje op de hoogte bent van het darpernieuws natuurlijk he..

Much Love Miranda :D
    Mis je!

• 14 Augustus 2007 - 07:24

Inge:

Heej meisiej!!

Ik ben heel blij om te horen dat alles goed gaat en dat je het heel erg naar je zin hebt. Ik ben net terug gekomen van vakantie met elles, wat heel erg gezellig was..

Anyway ik ben dus ook mijn bril kwijtgeraakt...dus nu loop ik de hele tijd met lenzen in, en krijg ik wel een nieuwe bril. IK zou jou alvast verklappen hoe die er uit gaat zien, want het duurt nog wel ff voor jou :P

Hij gaat er....zwart wit uit zien..met aan de zijkant zwart wit geblokt...maaerhm niet verder vertellen hoor...

Laat je snel weer van je horen??

Kuss hvj,

Inge

• 16 Augustus 2007 - 16:14

Oma Schoorl:

Lieve Wieteke.
    Ik ben hier bij Theo en Ineke. Daar hebben we je laatste berichten doorgenomen. Wat fijn dat je het zo getroffen hebt met je gastgezin. Ik zal je binnenkort weer schrijven. We blijven je op de voet volgen. Rita en mamma zijn dinsdag gezellig een dagje geweest.

Grtjes
    Oma, Ineke,Theo

• 09 November 2007 - 13:57

Anno :

zat jij niet eerst op de RSG steenwijk??