Foto's en alles. - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van Wieteke Wit - WaarBenJij.nu Foto's en alles. - Reisverslag uit Winton, Nieuw Zeeland van Wieteke Wit - WaarBenJij.nu

Foto's en alles.

Door: Wieteke

Blijf op de hoogte en volg Wieteke

29 November 2007 | Nieuw Zeeland, Winton

Hee,

Sorry dat is een tijdje geleden !

Er is nogal veel gebeurd veel gedaan en alles dus hier maar een korte samenvatting !

We zijn naar de ChristChurch show geweest, en dat was echt heel erg gaaf. De groote agriculture show in Nieuw Zeeland, maar ook heel veel winkeltjes heeel veel paarden schapen koeien en wat je ook maar kan bedenken! Rob had er 4 Perendale schapen, waarvan er 1 een prijs had ! We zijn er 3 dagen geweest en nog niet alles gezien. Cheralyn was ziek op woensdag, dus die bleef die dag thuis. Vrijdag werd Rose heel erg ziek, maar we moesten naar huis. Rob had kopers voor de Texel schapen (Jaja, Nederlands) dus hij moest terug naar huis. Voordat hij dat uitgelegd had was hij ook ziek. (Met ziek wordt bedoeld ook alles wat bij ziek zijn hoort haha) Ik wist zeker dat ik ook binnen nu en 10 minuten ziek werd maar goed ik had geluk. Dus wij naar huis, en dat was nou niet echt een heel groot succes. We gingen langs Mt.Cook en Lake Pukaki normaal is het bewolkt en kan je Mt.Cook niet zien maar vlak nadat we langsreden gingen de wolken weg en was het perfect! (Zie foto)

Verder gaan we voor Kerstmis naar Steward Island, voor 6 dagen met de hele family. Er zijn daar geen vossen oid dus de vogels weten niet wat een vijand is dus komen gewoon vrolijk op je schouder zitten. Hopen dat het weer mee werkt !

We hebben heir nu 'zomervakantie' Het weer heeft nog niet meegewerkt, we hebben 3 hele warme dagen gehad en dat was het en nu regent het weer. De zon is hier 40% sterker (nou niet de zon maar de UV straling) dus je verbrand binnen 10 minuten heb je het gevoel en ja.. je kan wel zeggen dat ik nu braaf me insmeer na de eerste dag.

Rob heeft het erg druk met de veiling volgende week, zijn druk bezig met de ring te maken in de schuur (wordt hier thuis gehouden) en hij is knap zenuwachtig. Vorige week zijn de laatste schapen geschoren, dus hierna wordt het waarschijnlijk weer wat rustiger! Cheralyn en ik zijn dus elke ochtend druk bezig met schapen naar een ander weiland brengen elke ochtend omdat wij toch vakantie hebben. :)

Dat was het denk ik wel weer, met speciale dank aan Maaike voor het plaasten van de meest charmante foto's ever.. Dankkjewel ! En mama en papa voor het pakket dat meer op de voedselbank leek, met oliebollen mix pepernoten en alles dus ik mis niks !

Oh en alle vrienden fans en familie die naar mn schooladres mailtjes sturen, zou je het gewoon naar mn hotmail willen sturen? Schooladres is weg op 1 of andere manier, ze weten nog niet zo goed hoe ze met internet op school moeten omgaan. (Geen grapje, af en toe moet ik de 'systeembeheerder' uitleggen hoe je een programma download en dat zegt wel wat haha)

Heel veel liefs, Wieteke.

• 29 November 2007 - 06:17

Dutch Potatoe:

Fijn weer bijgepraat te worden.Voor Stewart Island wil ik graag een kaartje reserveren.Bofkont. Succes met de veiling en geniet van je vakantie.Mail je op je bovenstaand email adres.
    Big hug
    Your Potatoe

• 29 November 2007 - 07:17

Rita:

Fijn om weer eens iets van je te "horen".
    Ik vond de foto's die Maaike geplaatst had erg leuk/mooi. Ik zag zojuist wel, dat er een paar waren afgehaald. Is dit censuur?:)
    Lijkt me trouwens een leuk ervaring: pepernoten ed in de zomer.
    Ik mail wel weer eens. Liefs, Rita.

• 29 November 2007 - 07:41

Maartje:

Wat leuk om weer eens te horen wat jij daar allemaal beleeft :D Ik ga zo even de foto's bekijken, ben benieuwd!
    Haha, pepernoten en oliebollen in de zomer, heerlijk. Is ook weer eens wat anders voor die familie van jou daar ;)
    Veel succes enzo met de veiling!

Liefs, Maartje

• 29 November 2007 - 10:40

Jacqueline:

Eidelijk weer eens een bericht van je. We hebben je gemist hoor! Je gaat volgens mij nog een hele leuke tijd tegemoet! we kijken weer uit naar je volgende bericht. Oja, de foto's zijn prachtig en je ziet er goed uit hoor!!!!
    Liefs uit Gasteren

• 29 November 2007 - 11:33

JEM:

Ik sluit me aan bij de vorige bezoekers, fijn weer wat van je te lezen!
    Ik heb op Google Earth een mooie Panoramio foto gevonden van lake Pukaki-MtCook, die is genomen vanaf ongeveer dezelfde plek als jouw foto.
    Ik ben benieuwd of je ook foto´s kunt plaatsen van de show uit Chc. en van Rob´s veiling, ben benieuwd hoe zoiets er aan toe gaat.

Knuffel van mij.

• 29 November 2007 - 13:48

Maaaike:

He Wieke.

Ik zit gezellig hier op school, we hebben straks meesters in dekunst audities. Wat een mooie foto die voor dat blauwe water! haha je bent wel sneaky hoor, die foto's die ik van jou erop had gezegd er af te halen!

Ik moet even met project verder vraagt Eef.

Liefsliefs <33

• 30 November 2007 - 01:34

Cheralyn :

Hi ik hoop dat je are really enjoying horse riding with me.Ik hoop je are enjoying going to pony club wwith pettal and ik hoop dat Pettal behaves herself next week at pony club and actually stops voor je when je ask her to.Ik am going to cry lots when je leave New Zealand to go back home to het Netherlands,i hoop dat ik don not cry to much though because je won't want to leave New Zealand if je see me crying so much.I bet Vaughan will not miss je when je leave to go back home.Ik hoop dat je enjoy het rest of jou stay in New Zeraland with us and ik hoop dat je sreally enjoy seeing Stewart Island when we go there.

Liefs from jou host sister Cheralyn

• 30 November 2007 - 22:12

San-Markos:

Nice :P

• 01 December 2007 - 12:22

Nadja :

Heeey Meisz
    en een beetje leuk daar in dat verre land:P whaha wanneer kwam je eigelijk weer dan?? duurt nog wel een tijdje of niet?? en je vejaardag daar ook vieren of niet? nou ja veel plezier dar nog verder doeii(K)