Feeestje.
Door: Wieteke.
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
07 September 2007 | Nieuw Zeeland, Winton
Het is hier zulk mooi weer! Vannacht heeft het gevroren, dus we hadden veel dode lammetjes maar het is nu erg lekker weer dus ik heb mn zomeruniform aan haha. Gisteren hadden we 'muftyday' mag je gewoon je eigen kleren aan, maar je moet wel een dollar betalen wat naar een goed doel gaat. Maar niet dat je dan normale kleren aantrekt, neeuh een trainingsbroek en een oud t-shirt is genoeg om naar school te gaan haha.
Over 2 weken zijn de examens van jaar 12 (waar ik in zit) dus ik moet nog aan de 'studie' ook. Maargoed, ik mocht van de leraar zelf kiezen of ik op kwam dagen of niet dus ik zie nog wel haha. Voor hospitality moet je een fishpie, florentine eieren, en gepocheerde peertjes in wijnsaus maken in 2 uur als je dat lukt en het ziet er ook nog eetbaar uit dan ben je geslaagd. :')
En mn Nederlandse telefoon is nog steeds dood, dus als je mn Nieuw Zeelandse nummer moet je maar even een mailtje sturen. :)
En er is iemand die nodig wat moet vertellen !
Helloo Dutchland
I'm Mr Baker and im very happy Wieteke is in nz shes awesome. I love lollies chewing gum and guitar. Well gotta gow now
cheers
En ik ook, de bel gaat zo. :D
Lieferdeliefs, Wieteke !
07 September 2007 - 06:38
Hilde:
Heeey meissie,,
Zielug voor die lammetjes, maar gelukkug is het wel mooi weer..
Alweer examens, wel relaxed dat je die niet hoeft te maken ;)
Tis nog vroeg dus k weet nog niet zo veel te vertellen, spreek je wel weer..
Liefss -
07 September 2007 - 06:58
Jac:
Hoihoi,
wat een sneue boel met die dode lammeren. Lopen die schapen eigenlijk in een weiland bij de farm of los ergens in de natuur? Ben benieuwd naar jouw kookkunsten als je terugkomt, volgens mij zijn die super! Balen van je telefoon, is Judith ook overkomen, na zo'n 3 weken deed hij het weer, dus heb nog even geduld! Succ6 met je examens!
lfs Jac en fam -
07 September 2007 - 07:28
Anniek:
Heeeeeeeeeey Wiet!
Jeetje, alweer examens!? Je hebt t er maar druk mee meid! Maar jij kan dat..alleen kunnen we nou geen informatie meer delen over examens :(
Lucky staat trouwens ook weer te koop..erg jammer, maarja!
Kussje!