Tournament.
Door: Wieteke.
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
27 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam
Het is hier nu 7 uur en ik denk dat ik na dit berichtje maar naar bed ga. We hadden vandaag de eerste dag van Tournament. En meteen maar 2 wedstrijden op 1 dag. Met een bus naar Mataura ( de place to be hier. Het is echt verschrikkelijk, in een achterstandswijk dat nog geen tv kent is een hockeyveld. 20 minuten warm up gedaan tussen wat verlaten en enge treinwagons. De eerste wedstrijd was tegen Gore College. En dat hebben we gewonnen met 10 - 0. Daarna hadden we 5 uur niks, dus we hebben de scheidsrechter meegenomen naar een cafe en daar hebben we met zn allen wat gegeten. Toen maar naar de winkels daar geweest, en omdat iedereen het er over eens was dat we wat gemeen moesten hebben hebben we allemaal dezelfde soort teenslippers nu. Roze met glitters, 2 voor 2 dollar. :+ Tweede wedstrijd was tegen Northern Southland College. Het was 2-2 en terwijl de scheidsrechter floot dat het afgelopen was scoorden ze een goal. En volgens hem is terwijl je fluit nog steeds de wedstrijd.. Dus als je ergens een team in NZ ziet die altijd muziek aanheeft tijdens de warming up in de kleedkamers en op het veld en dan vooral foute muziek met roze teenslippers en een Captain die een roze hoofdband heeft van Clinique ; dat is Central Southland. Morgen hebben we 1 wedstrijd om 9 uur dus ik moet om 6 uur op whoehoe.
Hier gaat verder nog steeds alles goed. Rose haar zus is hier voor 3 weken om te helpen met de lammetjes. We hebben er nu ongeveer 100 van de 3000.
Heel veel liefs van iedereen hier, en van mij !
Wieteke.
- David : Hoi! Hoe is het met jou? Help je Frans nog met poepscheppen? Wint hij wel van jou met de kruiwagen rennnen? Dat is mij nooit gelukt bij jou ! Je bent daar veel te snel voor. Doe de groetjes daar aan iedereen van mij! En een highfive voor jou.
( Dat was voor mn buurjongetje hihi. )
27 Augustus 2007 - 07:41
Maartje:
Hahaha, geweldig, roze teenslippers met glitters :D Dat is vast goed voor de teamspirit!
Jammer dat de scheidsrechter het laatste doelpunt van het NSC nog meetelde, maargoed. Jullie eerste wedstrijd was wel super zo te zien :D
Succes met de wedstrijd van morgen én met de rest van het toernooi!
Liefs, Maartje -
27 Augustus 2007 - 10:04
Elles:
Heeey meissie,
Na al je avonturen te hebben gelezen zie ik maar weer dat je het geweldig naar je zin hebt in NZ!
Hoop dat het heel goed gaat op school, en met hockey natuurlijk.
Woensdag moet ik weer naar school, wish me luck!
Ik verheug me nu al op je volgende avontuur!
Kus,
Elles -
27 Augustus 2007 - 10:57
Inge:
Heej Meisiej!!
Ik ben blij dat je het er heel erg naar je zin hebt!!! Morgen moeten wij weer naar school..bleh!!
Komen jullie met je hockey team ook op tv?? lijkt me wel vet grappig..allemaal people met roze teennslippers!!
Maar goed geniet ernog van meis!!
Ik dnk aan je!
Dikke zoen, Hvj
Inge -
27 Augustus 2007 - 13:01
Hilde:
Heey,,
Khad net ook al un reactie gegeven maar hij heeft um niet geplaatst snik..
Wel vet hip van die roze slippers man!;-) Beetje jammer van dat laatste doelpunt, maar gelukkug gaat het verder wel allemaal goed..:-)
Weer eens wat nieuws hea lammetjes, whihi..
Hoop dat je snel nog wat hippe foto's er op zet.. Nog heeeeeeel veeel plezier daar..
Liefss, mij -
30 Augustus 2007 - 18:02
David:
als het bij jou donker is is het hier licht en als het bij ons licht is is het bij hou donker want jij bent aan de andere kant van de wereld. Ik mis jou wel een beetje hoor